top of page

Lucca 2017

Der var tilmeldt 34 ryttere til Lucca 2017, af flere årsager kom kun 31 afsted, hvilket dog er en ny rekord. Det blev turen jo ikke mindre kedelig af, det viser sig egentlig, at det godt kan håndteres. 

Som tidligere angivet havde vi indlogeret os på Hostel San Frediano for at vi kunne være samlet. Det blev vi efterfølgende enige om, at det gør vi ikke mere, da standarden var dalet noget ift. sidste år, hvor forplejningen var ok. I år var det en skuffelse allerede første aften, hvor vi fik noget mad, der stort set ikke levede op til normal standard for sultne cykelryttere, det samme gjorde sig gældende de efterføgende morgener, hvor det kneb lidt med udvalget, som godt nok omfattede cornflakes, men serveret på plastictallerkener, der oven i købet var flade, så var det ikke helt optimalt.

Det er et stort gammelt hus med stenvægge og højt til loftet, hvilket gjorde det umuligt at høre, når der skulle briefes om dagens ruter. Nå men nok om det, vi er gode til at indordne os.

 

En meget fornuftig opdeling af så mange ryttere, var en rigtig god idé, så de 10 - 11  hurtigste ryttere fik lov at køre deres eget ræs, mens resten kørte i et mere behageligt tempo - en erfaring vi tager med til 2018 turen.

Á pro pos indkvartering osv. har der været foretaget en mindre undersøgelse på baggrund af de foregående ture. Der har bl.a. været forespørgsel om ophold uden for Muren, dog i tilknytning til byen, som jo er den, vi også er kommet for. Derfor arbejdes der netop på at finde et passende sted i gå-afstand, men alligevel lidt væk fra trafikken, som også har været på tale, så der vil jo være tale om to fluer med et smæk.

 

Vores tidligere trailertruckere har bebudet, at de ikke længere har mod på at køre så langt med traileren, samtidig kan vi heller ikke have det stigende antal cykler i den, derfor har vi nu fundet en løsning med spedition af cyklerne, der emballeres i papkasser. Det har yderligere den fordel, at vi ikke skal have bøvlet med at leje cyklerne, hvilket ikke var helt problemfrit i år.

 

Som sædvanligt var selve turene med indlagte spaghettipauser igen den oplevelse, vi var kommet derned for. Der var nye ruter og nye spisesteder, der var fundet fine spisesteder med nærliggende ishuse til aftensmaden, den indlagte fridag var også velkommen, turen til Pisa og Pisa Marina forløb som en god slappertur. Samtidig var Rolling Stones in concert på pladsen ved Muren, så feltet blev samlet omkring madholdets indkøbte picnicposer til en varm sensommeraften på volden. De besøgte spisesteder var en rigtig successer, hvor prisen også kunne forhandles til både rigeligt mad og drikkevarer ad libitum i spændende omgivelser.

Hjemturen startede stort set kl 04:00 eftersom der var bestilt en bus til kl 05:00 for at køre os til lufthavnen, men også her havde det tidligere turudvalg styr på tingene, der må ikke køre uautoriserede køretøjer rundt inden for Muren, men både bus og opsamlingssted ramte hinanden, så også den del klappede perfekt, synd udvalget ikke ville påtage sig den nye tur, men ok, nye folk nye idéer.

 

Lucca 2018 er dog også allerede booket af 31 ryttere på nuværende tidspunkt, spændende at se, om vi får en ny rekord i og med, at der er en del flere helt nye tilmeldt.

bottom of page