top of page

Lucca 2017

Der er masser af billeder fra Lucca 2016 på FaceBook

 

Der er tilmeldt 33 ryttere til Lucca 2017, og alle har bestilt flybillet fra den 20. til den 24./27. september. Desværre for nogen, så stiger billetprisen for hver gang, man logger ind på RyanAir, men det er sådan, det virker. Den erfaring har vi med i skuffen til Lucca 2018.

I den nye cykeltrailer kan der med omhyggelig placering medbringes 24 cykler, men det problem er løst ved at der lejes cykler lokalt til de resterende. Der vil blive arrangeret træningsture til Silkeborg - eller et andet bjerglandskab - i løbet af sommeren, som vi kender det fra de øvrige år. Og ellers vil der jo blive rig mulighed for bjergtræning på Molsturen :)

Vi kommer til at bo sammen på                                                                             som ligger meget tæt på vores stambar:

HGC,s udsendte medarbejder har været på besøg hos den lokale bikeflikker, hvor han har indgået en aftale om leje af rigtige racercykler, i øvrigt samme sted, hvor vi tidligere har lejet gode cykler.

De kunne lejes billigere hos berømte Poli, men så var det med en standard gearing på maks. z28 på bageste boks, og fornuftig vurderet, så manglede der nok et par tænder, og hos den sædvanlige smed kan vi få en gearing, der nok passer bedre for nogens vedkommende = z32 på største klinge. Godt med gode folk på rette sted.

bottom of page